diumenge, 10 de maig del 2015

Desig de xocolata...

Desig de xocolata és un llibre de la Care  Santos
que em va deixar el Jordi, podeu llegir el seu comentaria al seu blog: Estació de servei http://estaciodeservei.blogspot.com.es/2015/01/desig-de-xocolata.html

A mi la xocolata m'agrada molt i és un d'aquells vicis com la coca-cola, la cervesa o els xiclets que sempre vull deixar però que al final continuo menjant i bevent, petits moments, petits plaers...Millor si els pots compartir.

La lectura d'aquest llibre també ha estat un petit plaer per compartir. Quan comentàvem amb el Jordi coses sobre el llibre ell deia que tenia frases molt interessants que fins i tot calia rellegir. Jo ja en tenia dues de triades, sovint copio frases que m'agraden en paperets que sempre acabo perdent.

"A la vida les coses comencen perquè sí i acaben quan volen. I si no t'has preparat, doncs mira."

"Ja se sap: a la vida paguem cada elecció amb cinquanta renúncies, ja tindre temps de fer altres coses. Fins que no hagis après a no pensar en allò que has deixat pel camí no podràs dir que de debò saps viure."


Bona lectura!

1 comentari:

La millor versió de tú

A vegades llegeixes textos que et diuen coses que  ressonen  dins teu i els guardes. Al llarg de la vida els retrobes i prenen més sentit en...